این سری بازیها در زمان کوتاهی به شدت مورد توجه واقع شده و به صورت مسابقات منطقهای و جهانی انجام میشود. بنابراین بهترین بازیکنان فوتبال رباتی در سرتاسر جهان به بازیهای جهانی دعوت میشوند. فوتبال رباتی به بازیکنان رباتی ختم نمیشود، بلکه به عملکرد کنترلکنندههای آنها هم بستگی دارد؛ به ذکاوتشان، هوششان و سرعت عملشان. اما باید دید حال که رابطۀ بین ورزش و تکنولوژی تا این حد نزدیک است، در تقابل انسان و ربات، کدام پیروز میدان خواهد بود؟
دکتر «کُلمن»، طراح چینی بازیهای رباتی، بازیکن جدیدی به نام «اسطوره» ساخته و آن را برای برادرش میفرستد و او نیز آن را به «اَلِک»، تنها پسر دکتر کلمن که در نبود پدر، تحت سرپرستی عموی خود است میسپارد. «کارل» و «تیمی»، الک را به تیم تازه تأسیس و ناشناختۀ خود دعوت کرده و از او میخواهند که با شرکت در «مسابقات ملی فوتبال رباتی جیجیرو»، به آنها کمک کند تا تیم «پابرهنهها» را به مسابقات جام جهانی بفرستند. درحالیکه تیم حریف هم دست روی دست نگذاشته و تمامی دانش و قدرت خود را در جهت پیشرفت و بُرد در مسابقات استفاده میکند و با راهاندازی پروژه «ژن تقلید آگاهانه» بهترین ترکیب، تاکتیک، دریبلینک، حمله و تکنیک برترین بازیکنان را کپی میکنند....
سریال «فوتبال رباتی» GGO Football درسال 2010 در دو فصل و مجموع 52 قسمت 22 دقیقه ای در کشور چین توسط شرکت Puzzle Animation Studio, Ltd برای گروه سنی کودک و نوجوان تولید شده و به سفارش مرکز اوج کودک و نوجوان در استودیو ایما دوبله شده است.
نکتۀ قابل توجه در ساخت سریال فوتبال رباتی این است که طراحان شخصیت، برخی از کنترل کنندگان این مسابقه را بسیار چاق و فربه طراحی کردهاند و با این کار میخواهند به ما بیاموزند که اگر زمانی فرا برسد که رباتها همه کارهای انسانها را انجام دهند و حتی به جای ما ورزش کنند، ما چیزهای زیادی را از دست خواهیم داد و حتی ممکن است به مرور سلامتی خود را دچار اختلال کنیم.